[#1] MP3
Jak odsluchiwac mp3 na amisi??/?

Jakiego softu potrzebuje???

Jak zainstalowac???

Dziekuje z gory.
[#2] Re: MP3

@Griingo, post #1

najlepszy jest chyba prayer2. Bo ma najmniejsze wymagania i do działania potrzebuje mpega.library w libs: i proca od 030/40 Mhz wzwyż... Zainstalować go nie trzeba po prostu działa ;) (gorzej u mnie bo do tej pory go nie udało mi się uruchomić chociaż mam 040/40Mhz i 32 Mb) Ale od znajomych wiem, że daje czadu ! :)

[#3] Re: MP3

@Griingo, post #1

Jest wiele programów, dzięki którym możesz słuchać mp3 na Ami. Wymienie kilka:
SongPlayer, AmigaAMP, AmiNetRadio, Amplifier, Prayer2, Delitracker, HippoPlayer, TMLG.
Szukaj ich np. na Aminecie.

[#4] Re: MP3

@grxmrx, post #3

Ja jeszcze dodam DiamondGUI. Nalezy takze wpomniec ze najbardziej wydajne i najmniej obciazajace 68k to Prayer2 oraz AminetRadio. Bardzo dobrze spisuja sie na 040/40, gdzie oprocz sluchania w dosc dobrej jakosci mozna jeszcze robic cos innego.
[#5] Re: MP3

@Andrzej Drozd, post #4

Jest jeszcze sprzëtowy dekoder MP3 pozwalajâcy odgrywaę je na goîej Amidze, a nazywaj sië MASPlayer, czy jakoô tak.
[#6] Re: MP3

@grxmrx, post #3

Wspomne jeszcze Eagleplayera...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem