[#1] CGX 5

Mam pytanko...
Czy system CGX 5 (lub nawet 4) musze kupic czy tez da sie zciagnac legalnie?? Pewnie tylko to pierwsze, ale pytam :)

[#2] Re: CGX 5

@Eith, post #1

CGX5 jest dolaczony do morphosa.

[#3] Re: CGX 5

@Kaczus, post #2

5 nie kupisz ale jak kaczus mowi jest z mosem.
4... www.matay.pl ?

[#4] Re: CGX 5

@stefkos, post #3

http://www.efunzine.com/efnz.php?a=pro&id=175&sid=b32a6838f7263c7487b4172afe6132e4
[#5] Re: CGX 5

@quaint, post #4

Dzieki. Zamiast pytac powiniennem zajrzec do sklepu :P
W takim razie kupie wersje org. Wychodze z zalozenia ze na te platforme powinno sie placic za software....
ps: w sprzecie ktory dostane bedzie wersja 3 a to podobno juz moze nie starczyc do wszystkiego.

[#6] Re: CGX 5

@Eith, post #5

wersja 3 nie ma wielu akceleracji... Tak czy inaczej i do wersji 3 i 4 nalezy sciagnac aktualizacje :)

[#7] Re: CGX 5

@quaint, post #4

Używany CGX jest o wiele tańszy, ciekawe czy mocno zużyty ?

[#8] Re: CGX 5

@Prince, post #7

ja bym takiego używanego nie kupował.... na pewno wolniejszy od nieużywanego i bardziej awaryjny ;) ;) ;)
[#9] Re: CGX 5

@wali7, post #8

Taa :S

[#10] Re: CGX 5

@Eith, post #1

A swoja droga czy to prawda ze do 4 wymagany jest ks3.1? Tak napisal gosc ktory mi sprzedal ami...hmm..

[#11] Re: CGX 5

@Eith, post #10

Nie jest wymagany.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem