[#1] Jak zainstalowac?
Jak zainstalowac voodoo x? Przepaliłem voodoo x na pc wsadziłem cd do ami 1200 i nie wiem jak go odpalic.Mam mnostwo roznych rzeczy na płycie dvd ale nie moge ich rozpakowac.Amige kupiłem tydzin temu i nie wiem z czym co jesc:) Po dwukliku w voodoo x na cd pokazują sie pliki inf,rea,his i szuflada images a po kliknieciu w ktorykolwiek wyskakuje :" podaj argumenty polecenia".Nie ma pojecia co robic.Jesli juz to gdzies jest na forum to przepraszam ale nie mogłem znalezc.Pomozcie prosze:)

[#2] Re: Jak zainstalowac?

@nautilius, post #1

Prawdopodobnie nagrałeś tą płytę CD z ograniczeniami DOSu co do nazw z winy programu do wypalania płyt i/lub użytego cdfilesystemu na Ami, inf to będzie xxx.info czyli amigowa ikona, rea i his to odpowiednio xxx.readme i xxx.history czyli zwykłe pliki tekstowe.
[#3] Re: Jak zainstalowac?

@nautilius, post #1

Nagraj płytę w joilet bez 8+3

[#4] Re: Jak zainstalowac?

@11MASTEr, post #3

a co to jest ten joliet bez 8+3? bo 8+3 to iso bez rozszerzen wlasnie typu joliet czy rockridge.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem