[#1] Monitory Amiga Philips
Ile bylo typów tych monitorów i po ile dany typ mozna kupic? wiem tylko o Amiga Philips 7300. Pytam bo moge kupic jakiegos Philipsa od A500 tylko nie wiem kompletnie jaki to model i ile za niego zaplacic...
pozdr.

[#2] Re: Monitory Amiga Philips

@Mat, post #1

Ten "Philips od A500" to pewnie Philips 8833-II. Jest to 14 calowy monitor pracujący w PAL/NTSC i ma głośniki stereo. Ze względu na duże podobieństwo do monitorów Commodore 1084s cena powinna być na zbliżonym poziomie - ja w zeszłym roku kupiłem w efunzine C=1084s za 157 zł (z gwarancją).
Ile było wszystkich Philipsów specjalnie do Amig nie wiem, ale rzymska dwójka przy 8833 sugeruje, że to druga wersja, więc istnieje pewnie wersja numer jeden.

[#3] Re: Monitory Amiga Philips

@Mat, post #1

Było kilika modeli Philipsa i commodore trudno zliczyć na palcach.Cena monitora w dobrym stanie nie więcej niż 80zł.
[#4] Re: Monitory Amiga Philips

@Mat, post #1

http://www.amiga-hardware.com/showcat.cgi?CATID=26
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem