[#1] tragedia
Ch cialem sie z mosem na klasiku pobawic i wymienilem mediatora na grexa. Przyszla paka, zabralem sie za podpinanie i kila. Nie zmiesci mi sie za cholere bo fast ata przeszkadza. Czy jest sens dorabiania kabla do podstawek romu na plycie i laczenie tego z fast ata, coby przedluzacz zrobic i polozyc toto chocby na spodzie obudowy? Znaczy chodzi mi o to czy cos takiego mialoby szanse dzialac?

[#2] Re: tragedia

@Fazior, post #1

mos nie ma jeszcze supportu dla fastata.

[#3] Re: tragedia

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

wiem ale ja nie chce bawic sie tylko mosem. Chce miec tez Aos i chce miec wpiety moj 80 Gb dysk i kurcze chce zeby mi to dzialalo. Wiec pytanie czy taka przeroba ma prawo dzialac?

[#4] Re: tragedia

@Fazior, post #3

pod os3.9 i mosem widać pełne (no prawie) 80GB z dysków

[#5] Re: tragedia

@rzookol, post #4

no tak ale ja sie tak przyzwyczailem do pare mega szybszego transferu:)

[#6] Re: Sukcess

@Fazior, post #5

Udało mi się upchnąć grexa i fastata :). Niniejszym oznajmiam wszem i wobec ze moje ogłoszenie o zamianie bppc na bppc scsi (na ktore i tak nikt nie odpowiedział:)) jest nieaktualne:D. Gdyby ktoś mial podobny problem - sluze pomocą. Dodam jeszcze ze system z przedluzka z gniazda ROM na fastata to poroniony pomysł, znaczy zrobilem to ale zaczelo sie jarac:)

Ostatnia modyfikacja: 27.05.06 20:17
[#7] Re: Sukcess

@Fazior, post #6

Gratuluje;)))))

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem