@Duddie,
post #438
Uff, nie przegapiłem i zdążyłem zamówić na Allegro

.
Co do pokryw na klawiatury A3000(T)/A4000(T)/CDTV: jest to ten sam model klawiatury, różnią się tylko kolorem, oraz w przypatku A4000 i CDTV, wtyczką (nieistotne w przypadku pokrywy

).
Sam nie prowadzę biznesu więc nie moja decyzja, ale myślę że 10 sztuk to się chyba już na tym wątku by sprzedało (choć wiadomo, co innego deklaracje, a co innego działanie :) ). Chyba łatwiej sprzedały by się te, niż hipotetyczne pokrywy do klawiatur A2000/A1000 (choć ja bym wziął do A1000

); ze względu na użycie w wielu modelach, są dość popularne. Możesz też wysondować zainteresowanie na zagranicznych amigowych portalach, amibayu itp, żeby zobaczyć czy jest zainteresowanie.
P.S. Zupełnie inny model to tylko klawiatury do A1000 (oczywiście) oraz A2000 (gdzie dodatkowo pierwsze modele miały klawiaturę mechaniczną, z nieco innym rozstawem klawiszy - w dolnym rzędzie obok spacji był odstęp do klawiszy amiga, niespotykany w innych Amigowych klawiaturach).
Tutaj ciekawa strona o klawiaturach w amigach:
https://deskthority.net/wiki/Amiga, dość dużo napisane, choć nie wszystko i z drobnymi przekłamaniami (np. klawiatura do A4000T nie ma małej wtyczki din/ps2 jak od A4000, tylko dużą DIN, tak jak A3000(T) i A2000).