[#1] Problem z WB3.1??
Witam!
Posługujac sie poradnikiem http://www.ppa.pl/programy/amiga-pc-przenoszenie-danych-4.html napotkałem pewien problem, mianowicie gdy zrzucam plik z dyskietki do nowo utworzonego folderu w WB3.1 nie widze tego pliku, ale gdy odpale program np diskmaster to widze ten plik. Szukałem juz tu na forum odpowiedzi ale nic nie znalazłem. Spotakał sie ktos z was z czyms takim??
[#2] Re: Problem z WB3.1??

@Geeman, post #1

A plik ma "ikonke" ? Jeśli nie - musisz dać w aktywnym oknie - "Window-Show-All Files" by go zobaczyć pod Wb XD

Ostatnia aktualizacja: 03.10.2014 11:48:09 przez sunater
[#3] Re: Problem z WB3.1??

@sunater, post #2

Chyba ma ikonke dlatego ze gdy odczytuje dyskietke pod WB to widze taka ikonke z młoteczkiem, ale gdy to przegram to juz nie widze. Aha jak mam to "dać" w aktywnym oknie - "Window→Show→All Files"
[#4] Re: Problem z WB3.1??

@Geeman, post #3

mój błąd - te @#$# to strzałki były - nie zauważyłem że forum zmieniło to na !@#$@# :P . Otwierasz to okno z plikiem, naciskasz prawy klawisz myszy - z menu wybierasz Window następnie Show i All files :P

Ostatnia aktualizacja: 03.10.2014 12:01:54 przez sunater
[#5] Re: Problem z WB3.1??

@sunater, post #4

Hah Dziala, jestes wielki! Dzieki!
[#6] Re: Problem z WB3.1??

@Geeman, post #5

Warto dodać (czego możesz nie wiedzieć) skąd się ów problem bierze. Wszystko to, co WB wyświetla w normalnym trybie z ikonek - czerpie z plików *.info. Owe pliki to ikonki. Możesz sobie stworzyć własne ikony plików, folderów edytorem ikon. Jeśli jest plik qyz to zobaczysz go jeśli masz ikonę qyz.info lub jeśli zobaczysz go wyświetlając wszystkie ikony (patrz screen powyżej). Pliki bez własnych ikon, jak i pliki systemowe, ukryte możesz zobaczyć w menadżerze plików. Poszukaj, jest ich wiele.
[#7] Re: Problem z WB3.1??

@Romlen, post #6

Tak zrobie, Dzieki!!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem