kategoria: A500
[#1] Tetracopy
Znalazłem parę dni temu wzmianke o dosyć ciekawym programie kopiującym który pozwalał podczas wykonywania kopii dyskietki pograć w tetrisa... Rzecz całkowicie gadzeciarska ale che mieć ten program. Znalazłem go na dysku public domain LSD - legal tools 1 z 92 roku ale dysk jest spakowany w sposób uniemożliwiającym mi "wyciągnięcie" samego programu i nagranie go na HD... ma ktoś może 'normalną" wersje tego programu ??? (zakładam, iż skoro był na dysku PD to jego użytkowanie jest całkowicie legalne... - tak ad hoc praw autorskich)

Ostatnia aktualizacja: 09.10.2014 15:07:42 przez sunater
[#2] Re: Tetracopy

@sunater, post #1

A czym jest spakowany. że jest problem z rozpakowaniem?
Np. tutaj jest też wersja ADF.
[#3] Re: Tetracopy

@tOMashBe, post #2

dokladnie.
program na dyskietce nazywa sie TetraCopy :)
[#4] Re: Tetracopy

@Norbert, post #3

Oki - widać ślepy jestem i nie widziałem tego :( dziękuje za pomoc :)
[#5] Re: Tetracopy

@sunater, post #1

O ile pamiętam to najlepiej naprawiał uszkodzone dyskietki. Przynajmniej na miarę możliwości kopiera dyskietek. Fajna jest też opcja kopiowania pojedynczych uszkodzonych ścieżek na obu stronach dyskietki. Jak będzie zielone to nagrywasz na kopii, odznaczasz i próbujesz z pozostałymi.
[#6] Re: Tetracopy

@tOMashBe, post #2

Wooooow!! Co to za super zestaw! Na tym dysku jest tyle fantastycznych utilków. FONTMASTER, ICONMASTER, BOBEDIT. Na pewno się przyda. Muszę to przetestować!
[#7] Re: Tetracopy

@sunater, post #1

Opis tego programu jest w Magazynie Amiga 1/1992 na stronie 52.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem