kategoria: A600
[#1] FAST RAM 4/8 MB pospolite ruszenie

chodzi mi o powyższą kartę, w sieci są schematy udostępnione przez autora (w razie czego mam u siebie na dysku), ktoś byłby chętny żeby wyprodukować wspólnymi siłami kilka sztuk Fastu do sześćsetki ? ;) Pomysł stąd, że ostatnio ciężko skontaktować się z Kipperem2K.

Jaki byłby orientacyjny koszt produkcji? Jak z dostępnością części?

Ostatnia aktualizacja: 11.10.2014 11:56:22 przez charliefrown
[#2] Re: FAST RAM 4/8 MB pospolite ruszenie

@charliefrown, post #1

jestem chętny na 2 sztuki. Jak chciałbyś to zorganizować ?
[#3] Re: FAST RAM 4/8 MB pospolite ruszenie

@charliefrown, post #1

Nie pogardzę jedną sztuką, a jak cena będzie atrakcyjna to i dwoma się zaopiekuje
[#4] Re: FAST RAM 4/8 MB pospolite ruszenie

@charliefrown, post #1

ja też się piszę na 1/2 sztuki
[#5] Re: FAST RAM 4/8 MB pospolite ruszenie

@bacus10, post #4

Panowie ta darmowa wersja co jest w necie jest feee.

Marudzę trochę rafgc ....
Jest mała szansa na wznowienie tego:
http://www.ppa.pl/sprzet/a6095-rozszerzenie-9-5-mb-dla-a600.html

I powiem wam że jakbyśmy go wspólnie zdopingowali to powstala by moze jeszcze wersja dla a500 albo lepiej dla cdtv bo tych jak na lekarstwo.....

A po drugie robi on jeszcze ninentails
Ja juz wyciagnelem od niego 4 sztuki ;p

Ostatnia aktualizacja: 11.10.2014 14:17:46 przez stryker
[#6] Re: FAST RAM 4/8 MB pospolite ruszenie

@stryker, post #5

Oj tak olejcie to i błagajcie o ninentails! :P
[#7] Re: FAST RAM 4/8 MB pospolite ruszenie

@charliefrown, post #1

Szukam od dłuższego czasu A6095 (chętnie odkupie), byłbym więc chętny na 1-2 sztuki o ile dałoby się konfigurować ją tak, by część pamięci była widziana jako SlowRAM, pod adresem jak Slow w A500 ($c00000). Wtedy zgodność z A500, przy kickstarcie 3.1/1.3 byłaby niemal 100%, a do tego możliwość pracy z CF - ideał.

Pozdro
[#8] Re: FAST RAM 4/8 MB pospolite ruszenie

@stryker, post #5

Takie ninentails do cdtv, to byłoby super
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem