[#1] FileMaster na A500 ??
Moze ktos wie skad wziasc Filemastera dzialajacego na A500. Mialem na dyskietce z innymi uzytkami wersje 2.2 ale oczywiscie pech chcial ze dyskietka padla w tym miejscu gdzie byl Filemaster .. inne programy chodza a on juz nie chce :( Niestety na aminecie znalazlem tylko jakas wersje 2.0 http://it.aminet.net/util/dir/FileMaster2.0.lha ktora krzyczala o jakas biblioteke req.library a po jej wgraniu i tak nie dziala :(

[#2] Re: FileMaster na A500 ??

@doomelek, post #1

podeśle później tobie na maila ostatnią 2.x wersje.

[#3] Re: FileMaster na A500 ??

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

Wielkie dzieki juz odebralem i pliczek juz siedzi na Amisi tylko teraz problem z rozpakowaniem :( ... sciagnolem z aminetu nastepujacy pliczek http://main.aminet.net/util/arc/dms111.run i teraz walcze ze skladnia .... mam nadzieje ze tym da sie to rozpakowac

[#4] Re: FileMaster na A500 ??

@doomelek, post #3

Ostatnia modyfikacja: 18.05.06 17:18
[#5] Re: FileMaster na A500 ??

@Andrzej Drozd, post #4

No udało sie a skladnia byla 'dms write plik.dms' :) ...
Wreszcie moge porobic porzadki na dysku :P WIELKIE DZIEKI

Ostatnia modyfikacja: 18.05.06 17:32
[#6] Re: FileMaster na A500 ??

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

Mam tylko jedno pytanko do ] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [ ... dlaczego jak odpalam tego filemastera spod mojego WB to komp sie wiesza a jak startuje z tej rozpakowanej dyskietki to jest wszystko OK ??

[#7] Re: FileMaster na A500 ??

@doomelek, post #6

bo fm wczytuje do odpalenia biblioteki, ktore sa w libs: na tym dysku.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem