[#1] ROM max w 1200
Moja A1200 jednak nie idzie pod młotek... Jako, że mam w niej Apollo 1240 to mam jakiegos map roma od Apolla właśnie. W Ami jest jednak Rom 3.0. Pytanko takie: może mi ktoś podpowiedzieć jak z pliku i jaka najnowsza wersję romu (pod system 3.9) mapować z pliku... Jakim programikiem najlepiej, A Może mi ktoś odsprzeda kostki z romem jakim 3.1 albo custom romem dobrym to se wsadze do ami.

Ostatnia aktualizacja: 27.10.2014 21:22:07 przez xtro
[#2] Re: ROM max w 1200

@xtro, post #1

Pakiet Rem Apollo.
[#3] Re: ROM max w 1200

@iZi, post #2

Aha... a umie on z pliku wczytać... ja chyba mam jakąś wersje jedynie rom ze scalaków mapującą do fastu. TAk to pamiętam. Będę stawiał z szafy niedługo ami na stałe to polukam co tam w ssequence jest...

Aaaaa... widzę Kolega ze Szczecina!
[#4] Re: ROM max w 1200

@xtro, post #3

:)
W dokumentacji Rem Apollo jest dosyć dobrze opisane "know how".
[#5] Re: ROM max w 1200

@iZi, post #4

Oki wypada w takim razie polukać jak będę Amigę stawiał.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem