[#1] Imagine w wersji NoFpu
Kurcze trochę się znów pogubiłem, a wydaje mi się , że chyba temat już gdzieś kiedyś poruszałem. Pamiętacie Imagine 3D? O ile wersje do 2.0 chodziły nawet na A500 o tyle od pierwszej bardziej wypasionej wersji - czyli Imagine 2.9 underconstuction był on rozpowszechniany w dru wersjach ( o ile dobrze to pamiętam). W katalogu programu instalowały się (chyba) wersje .fpu i Nofpu . Czy pamiętacie jaka była najwyższa wersja Imagine nie wymagająca FPU?

I jeszcze odnośnie Lightwave. Pamiętam , że pierwsza wersja LW jaka do mnie trafiła to był LW chyba w wersji 2.5 lub 2.9 NTSC i też zdaje mi się , że podobnie jak Imagine była osobna wersja na bezkoprocesor. Czy dobrze pamiętam , że tak było?

Pytam bo chciałbym zdobyć oba programy w wersji No Fpu.
[#2] Re: Imagine w wersji NoFpu

@xtro, post #1

Co do Imagine to wydaję mi się że widziałem wersje 3.0 noFPU, ale mogę się mylić.
LightWave w wersji 3.5 ma wersję noFPU
[#3] Re: Imagine w wersji NoFpu

@waldiamiga, post #2

A nie... pomyliłem się .... ten pierwszy LW którego miałem i używałem był na jak pamiętam 2 dyskietkach i miał oznaczenie 3.0 NTSC i faktycznie w trybie NTSC się odpalał...
[#4] Re: Imagine w wersji NoFpu

@xtro, post #1

Imagine od 1 do 4 był w wersji integer i fpu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem