[#1] Kolejny automat w którym siedziała Amiga
Jak w temacie, ciekawie zrealizowany Link
[#2] Re: Kolejny automat w którym siedziała Amiga

@BULI, post #1

te gry były reklamowane jako pc only!
[#3] Re: Kolejny automat w którym siedziała Amiga

@simka113, post #2

No właśnie.... Swego czasu bardzo podobał mi się koncept interaktywnego filmu. Pamiętam jak z kolesiem zagrywałem się w mad Doga na PC. do tego stopnia to mi się podobało, że kupiłem CD32 w nadziei , że będzie ten tytuł na konsolę... niestety..... a tu taka niespodzianka... co stało na przeszkodzie więc by się pojawił ten tytuł Laser Games...
[#4] Re: Kolejny automat w którym siedziała Amiga

@xtro, post #3

Przecież Amiga 500 nie ma odpowiedniej mocy żeby te gry odtworzyć. Z resztą w tekście jest wyjaśnione jak to działało - Mad Dog "leciał" z odtwarzacza Laserdisc, Amiga robiła za obsługę GUI i sterowanie tego wszystkiego.
[#5] Re: Kolejny automat w którym siedziała Amiga

@BULI, post #1

Pomijając to, że "gra" była słaba, to zastosowanie Amigi nadal zadziwiaOK
[#6] Re: Kolejny automat w którym siedziała Amiga

@BULI, post #1

AMIGA RULEZ!
[#7] Re: Kolejny automat w którym siedziała Amiga

@madman15, post #4

Przecież Amiga 500 nie ma odpowiedniej mocy żeby te gry odtworzyć

Istnieje Mad Dog McCree na Sege CD,więc myślę że takie CDTV dałoby radę uciągnąć tego szpila. Sega miała co prawda procesor taktowany 12,5MHz.

Ostatnia aktualizacja: 02.11.2014 10:50:18 przez waldiamiga
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem