[#1] jak obslużyc pakiet xfs
jes to chyba cos podobnego jak pctcrossmount mam to na ami ale nie wiem jak to uzyc

Ostatnia modyfikacja: 22.05.06 20:25
[#2] Re: Jak obslużyc pakiet XFS

@pwe, post #1

Chyba chodzi o XFS...
[#3] Re: jak obslużyc pakiet xfs

@pwe, post #1

Jak masz cały pakiet to jest też 77 KB doca w amiga guide. Poczytaj.
[#4] Re: jak obslużyc pakiet xfs

@cholok, post #3

guid po angielsku a przy okazjii żeby xfs dzialal z pctaskiem
[#5] Re: jak obslużyc pakiet xfs

@pwe, post #4

xfs to filesystem, który mam w sobie obsługę kilku filesystemów w jednym. Takie wash&go. PC+MAC+spectrum+archimedes. Chyba lepiej używać CrossDosa, jeśli chcesz korzystać z PC. Nie wiem co to ma wspólnego z PC Taskiem. To jest po to, żeby Amiga widziała inne dyski.
[#6] Re: jak obslużyc pakiet xfs

@pwe, post #1

No dobra amoże ktos wie skąd wytrzasnąc PCtcrossmount mam pełna pctaska (pirata) no i wiecie....probóje uruchomic win95(przyznam się że 3.1 chodzi(a może łazi)dziadowsko)...potzrebny PCTcrossmount
pctask4.10pałne demo4.30

--
ami1200 040/50 16mb ram wb3.1
[#7] Re: jak obslużyc pakiet xfs

@pwe, post #6

Już Ci pisałem skąd - w pakiecie z PC-Taskiem jest, z oryginałem. PCTCrossMount może jednak zostać zastąpiony jednym z komponentów pakietu XFS.
[#8] Re: jak obslużyc pakiet xfs

@pwe, post #6

Prosze, oswiec mnie :D. Po grzyba chcesz uruchomic to win95, skoro win3.1 pełza?

[#9] Re: jak obslużyc pakiet xfs

@Fazior, post #8

jest peiwen powud ale chyba nie typowy...........
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem