[#1] Zakupy u Kippera
Nie będzie ktoś może czegoś kupował w najbliższym czasie u Kippera? Chętnie bym się podłączył pod zakup, bardzo mi się podoba CF internal adapter.
[#2] Re: Zakupy u Kippera

@lysyzastary, post #1

Może bym się skusił na 8MB ram z cf do A500 jeśli będzie dość osób na tą "pewną" przesyłkę która nie zginie po drodze.
[#3] Re: Zakupy u Kippera

@abcdef, post #2

Faktycznie teraz doczytałem: I am having an abnormal amount of orders mailed to Poland that have gone missing. For this reason i cannot accept liability for orders sent "small packet air" ($11) to Poland lost in the mail unless the order is sent by tracked mail which is expensive ($58.00). For orders sent to Poland by "small packet air" i will show proof of mailing but as i have mentioned i cannot accept liability if lost. For this reason "small packet air" orders mailed to Poland must be paid for as "Paypal gift"
[#4] Re: Zakupy u Kippera

@lysyzastary, post #1

Ja bym się także pisał na CF internal adapter.
[#5] Re: Zakupy u Kippera

@abcdef, post #2

Tak z czystej ciekawości.
Rozszerzenie do A500 gryzie się z ACA500?
[#6] Re: Zakupy u Kippera

@lysyzastary, post #3

Kupiłem u niego dwa takie adaptery płaciłem przez PayPal.
[#7] Re: Zakupy u Kippera

@sebbb, post #6

Ile za przesyłkę zapłaciłeś, bo rozumiem że dotarła bez problemu?
[#8] Re: Zakupy u Kippera

@lysyzastary, post #7

9,5$ nie było żadnych problemów
[#9] Re: Zakupy u Kippera

@lysyzastary, post #1

I ja bym sie podłączył do zamówienia CF Internal Adapter
[#10] Re: Zakupy u Kippera

@lysyzastary, post #1

Tez byłbym chętny, na Svideo/Composite Video Adapter
[#11] Re: Zakupy u Kippera

@vojo, post #10

Po tym co napisał Kipper na stronce i co przytoczyłem (o przesylkach za 9,50$ do polski), to wydaje mi sie, ze zbiorowy zakup nie ma szans. No bo chyba nie znajdzie sie taki frajer, ktory zbierze kase, wysle zamowienie i zostanie z potwierdzeniem wysyłki od Kippera, a bez towaru w rekach i koniecznoscia zwrotu gotowki zamawiajacym szeroki uśmiech.

Ostatnia aktualizacja: 12.11.2014 19:02:40 przez lysyzastary
[#12] Re: Zakupy u Kippera

@lysyzastary, post #11

Ja ewentualnie byłbym zainteresowany CF Adapter - External. Dlaczego (wiem że trzeba nacinać obudowę. Ale potem w razie potrzeby wyciągnięcia karty ze środka, nie trzeba jej rozkręcać. W sumie fajna sprawa.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem