kategoria: A1200
[#1] Kondensator C460
Potrzebny jest ten kondensator do czegoś? Moja płyta to Rev. 2B. Pytam, bo wkładałem taśmę z dysku, paluch mi zjechał i kondensator wyrwałem... Czytałem gdzieś po necie i występowanie C460 na różnych płytach A1200 jest raczej rzadkie, więc może nie jest potrzebny? Amiga oczywiście działa bez problemu bez niego.
[#2] Re: Kondensator C460

@lysyzastary, post #1

Przyjrzalem sie jeszcze raz i nie wyrwalem C460 tylko C214 przesunalem w lewo tak, ze wygladalo to na wyrwany C460, a w rzeczywistosci wyrwalem C214... Ale tak czytam i C214 jest w sciezce audio na wyjscie TV, ktorego kompletnie nie wykorzystuje, wiec i jego brak mi pewnie nie zaszkodzi. Moze to ktos potwierdzic?

Ostatnia aktualizacja: 11.11.2014 21:35:02 przez lysyzastary
[#3] Re: Kondensator C460

@lysyzastary, post #2

Potwierdzam, jest to fonia podawana na wyjście TV.
[#4] Re: Kondensator C460

@jarob, post #3

Dzieki.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem