[#1] jak obsłużyc pctcrossmount
powielkich bojach dostałem w ręce pctask 4.40 pełna wersja noi jets tam pctcross mount ale jak uzyc co zrobiłem w menu pctaska wpisałem nazwę dysku ktory dawno temu stworzylem o nazwie msdos podałem moja ściezke
na dysk C Work:Labo/Ibm/msdos wystartowałem peceta działa zapisałem konfiguracje uruchamiam pctcroosmount cos poangliku ze zamontowal i komunikat ERROR Couldn't aces ........czy jakos tak co zrobic i jak ten pakiet obsluzyc pomozcie ?

przy okazji będe probowal uruchomic w95(3.1 sie czolga)
jaka jest najnowsa wersja pctaska?

--
a1200 040/30 16 mb ram ks3.0 wb3.0

Ostatnia modyfikacja: 24.05.06 16:52
[#2] Re: jak obsłużyc pctcrossmount

@pwe, post #1

miałem pctaska ale sam nie wiem moze ktos inny pomoze
[#3] Re: jak obsłużyc pctcrossmount

@pwe, post #1

Z tego co pamiętam, PCTCrossMount wykorzystuje konfigurację PC-Taska (plik pc.config) i odpowiednio tworzy urządzenie TCC: do plikopartycji, która ma służyć jako pecetowy dysk C: oraz urządzenie TCD: do plikopartycji, która ma służyć jako pecetowy dysk D:.

Jeżeli posiadasz jakąś plikopartycję pod ścieżką, która jest podana w konfiguracji, wówczas wystarczy tylko uruchomić PCTCrossMount, a następnie wejść z poziomu np. shella lub filemanagera na dysk TCC: lub TCD:. Jednak z tego co pamiętam tylko do jednego z nich można mieć jednocześnie dostęp i w jakiś sposób określało się do którego (i nie pamiętam jak to się robiło).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem