[#1] (HiP's) AHI Initialization error!
Po około 5-6-tym odegraniu pliku (akurat teraz MP3 gram, ale inne formaty też chyba po 5-6) przez Hippoplayera 2.45 mam komunikat "AHI Initialization error!". Jak wyjdę z HiPka i uruchomię ponownie to znów mogę z 5 zagrać i ten sam błąd wyskakuje...
AHI posiadam w wersji 4.180. Co z tym fantem?

[#2] Re: (HiP's) AHI Initialization error!

@El Amigos, post #1

Problem z AHI powiadasz...poczekaj ... czyta książkę . A już wiem! czarodziej

BUM! cyklop ooops, sorry, pomyliłem składniki.
czarodziej BUM! dziewczyna, ruda znowu nie to...

czarodziej BUM! Dzidziuś echh....

Sam widzisz, tego nie da się zrobić. Jak coś jest zepsute, to ja tego nie używam. Wywal AHI.

[#3] Re: (HiP's) AHI Initialization error!

@Prince, post #2

Peeeewnie.

A na czym będę słuchał? Na Pauli? ;)

[#4] Re: (HiP's) AHI Initialization error!

@Prince, post #2

Wywal AHI.

Hehe, dobry zart. :)

A co do problemu, to moze winna jest wersja Hipa?
[#5] Re: (HiP's) AHI Initialization error!

@Andrzej Drozd, post #4

Z tego co pamiętam, jak używałem 2.44 na gołej Ami z Fastem i coś na AHI zapodawałem, to też był ten błąd. Nie zamierzam się cofać i szukać starszej wersji.

[#6] Re: (HiP's) AHI Initialization error!

@El Amigos, post #3

Znaczy się masz kartę muzyczną? Może stery skopane czy coś...

[#7] Re: (HiP's) AHI Initialization error!

@Prince, post #6

Mam WinUAE i za cienkiego peceta do tego (tylko 300MHz). Na Pauli dźwięk ma czasem momenty, że się tnie (bo go "renderuje" procek). AHI korzysta z karty muzycznej i dlatego CPU ma więcej czasu. :)

[#8] Re: (HiP's) AHI Initialization error!

@El Amigos, post #7

UAE? To ja się nie wtrącam, trzeba było napisać w dziale dla odmieńców ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem