[#31] Re: AmiGift czy coś innego?

@MarekB, post #7

Na to pytanie nie można odpowiedzieć - te dwa programy służą do czego innego. CTorrent obsługuje protokół torrent, zaś AmigiFT różne protokoły P2P (FastTrack, OpenFT, Gnutella...).

[#32] Re: AmiGift czy coś innego?

@vi-bee, post #16

> A jest tu w ogole ktos komu udalo sie cos sciagnac za pomoca AmiGifta?

No ba... swego czasu AmigiFT działał u mnie właściwie 24h/dobę

[#33] Re: AmiGift czy coô innego?

@BagoZonde, post #30

Mam 45.3
Zaraz pośle Ci na mail.
[#34] Re: AmiGift czy coś innego?

@Mario, post #33

Dzięki za biblioteki. Teraz AmiGIFT się urachamia, ale próba połączenia się daemona kończy się tym, że wywala mi giftd - Reboot lub suspend. Może to dlatego, że te biblioteki są na os 3.9 a ja mam os 3.1. Sam już nie wiem co zrobić?

A te zwichy przy odczytywaniu version to jednak była wina samego C:Version.

Co prawda nic mi jeszcze nie działa, ale really thx za pomoc, creditsy dla: bogdan, prince, mario :).

[#35] Re: AmiGift czy coô innego?

@BagoZonde, post #34

No problem.
Ja tam twierdze, że wywala sie po prostu dlatego, że jest tak napisany. :P
Już widziałem zdolności tego programu przy poprzednich wersjach.
[#36] Re: AmiGift czy coś innego?

@Mario, post #35

Ja też testowałem wszystkie wersje, ręce opadają! Myślałem, że jak wersja 2.0, że jak inaczej działa i kompatybilności już nie ma z poprzednimi wersjami to będzie gitens. A tu taki numer!!
Koresponduje sobie z Diego Casorranem, ale nie wiem czy coś z tego całego AmiGIFTu wyjdzie :/. Gdyby ten program chodził mi na OS 3.9 to na pewno bym kupił tego OS'a choćby dla AmiGIFTu. A tak to pozostaje mi łapać się za głowę za każdym razem, gdy mam nadzieję, że "a może teraz pójdzie".

CTorrent 1.4.3 też nieposłuszny...

[#37] Re: AmiGift czy coś innego?

@BagoZonde, post #24

Mnie udaîo sie uruchomic Amigifta, loguje sie, ale nic nie moűe znaleúc. Liczba znalezionych plików jest zawsze 0.

Ostatnia modyfikacja: 04.06.06 09:11
[#38] Re: AmiGift czy coś innego?

@BagoZonde, post #36

To nie ma związku z systemem. Próbowałem odpalić u siebie wczoraj w nocy i mimo kombinacji prawie zawsze freeze przy łączeniu się demona albo potem przy wciśnięciu dowolnego gadżetu w oknie (mam OS3.9)...
Ciekawe czy ludzie, którzy to piszą kiedykolwiek sami odpalili ten program, aby zobaczyć, że nie działa wogóle? :)
[#39] Re: AmiGift czy coś innego?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #21

Sprawdz te, port 32217 i IP 83.17.170.122

[#40] Re: AmiGift czy coś innego?

@Mario, post #38

mnie na mosie nie wiesza sie,jedynie nie dziala...taka pociecha

[#41] Re: AmiGift czy coś innego?

@vi-bee, post #39

mnie nie chce wpisac tak duzego numeru portu

ps. kiedys dawno temu sciaglem pierwsza wersje amigifta-jeszcze na klasyka- i szok,szedl jak burza kilka rzeczy mi posciagal.
Nic nie trwa wiecznie,po jakims czasie zawiesil mi sie system i...juz nie moglem go uruchomic,instalowalem cudowalem nowar(a.drozd),kadarr mi pomagali i nic.

[#42] Re: AmiGift czy coś innego?

@BagoZonde, post #36

Hym... Może Rufus zadziała? Wymaga Pythona 2.4.2, a ten jest przecież na Amigę...
link: http://sourceforge.net/projects/rufus

Ostatnia modyfikacja: 04.06.06 13:43
[#43] Re: AmiGift czy coś innego?

@AmiChris, post #40

A mnie działa... tyle że to jest wersja shareware i ma pewne ograniczenia.

A swoją drogą żeby działała trzeba się nieźle nagimnastykować. I czasami zxrestartować daemona (nawet kilka razy). A jak działa, to i tak trochę niestabilnie (potrafi się zawiesić).

[#44] Re: AmiGift czy coś innego?

@Solo Kazuki, post #43

juz dziala i to stabilnie jak narazie :),
mowie oczywiscie o tej nowej wersji.

[#45] AmiGift updated

@BagoZonde, post #29

na stronie jest nowy giftd.lha i giFTMui.lha OK

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem