[#1] Make CD
Do Czego są w ustawieniach MakeCD tj. Dane dźwiękowe Raw: Intel i Motorola. tzn. dlaczego po przestawieniu na Intel dźwięk jest do d..y a przy motoroli jest już OK. Chodzi mi dokładnie po co komu intel jeśli nie działa. Mam nadzieję że ktoś zaspokoi moją ciekawość.
Pozdrawiam

[#2] Re: Make CD

@Arbuz, post #1

Intel dziala. Po prostu nagrywarki obsluguja dzwiek w jednym albo drugim rodzaju. U mnie na LG GCE 8400B mam ustawione Intel i dzwiek jest ok. Na motoroli nie probowalem (a teraz nie moge bo mam ami w rozsypce:( ) ale pewnie byloby jak u ciebie (a dokladniej odwrotnie).
[#3] Re: Make CD

@szulu, post #2

Na moim LG GCE 8240B Motorola jest OK a Intela nie trawi. Czyli jak na realia Amigowe mój CDRW jest sprzętem typowo do Ami

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem