[#1] tango?
Od jakiegos czasu mam uruchmione otoczenie sieciowe miedzy moja Ami (na Genesis, a podobno to niemozliwe? :)) a piecem brata.
Do mountowania udostepnianych przez pieca folderow uzywam Tango, ale obilo mi sie o uszy, ze da sie to zrobic inaczej... Jak?
I jak udostepnic za jednym zamachem wszystkie dyski peceta?

[#2] Re: tango?

@vi-bee, post #1

[#3] Re: tango?

@sebar27, post #2

Nie no, sambe oczywiscie tez mam zaistalowana, ale zeby amiga zobaczyla udostepniane przez pieca zasoby, musze je najpierw zamountowac za pomoca tango, a slyszalem, ze da sie to jakos zrobic chyba za pomoca komendy mount. Tylko jak?

[#4] Re: tango?

@vi-bee, post #3

Genesis - pewnie że się da
Jak tak mam

Ale niestety nie znalazlem nic lepszego do montowania dysków z PC (Samba na Linuxie) niż Tango - mozna jeszcze spróbować o ile mnie pamięc nie myli SMBFS
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem