[#1] Animowane kursory
Ktoś może wie, gdzie można znaleźć fajne (najlepiej animowane) kursory? Szukam czegoś na podobieństwo tego, który jest w grze Starcraft.
(program/kursor musi zadziałać na: OS3.1/Picasso96)

[#2] Re: Animowane kursory

@El Amigos, post #1

zajmij sić lepiej robieniem
[#3] Re: Animowane kursory

@El Amigos, post #1

Ja znam tylko jeden, z którego zresztą korzystam. Jest to PointerClick (na Aminecie). Wskaźnik myszy staje się łapką, która po kilknięciu wciska palucha. Nie działa pod WinUAE.
[#4] Re: Animowane kursory

@mailman, post #3

Jest jeszcze PointerX, który dodaje animacje pracy sekundnika w "zegarze", który z kolei pojawia sić podczas gdy coś jest robione przez system.
[#5] Re: Animowane kursory

@mailman, post #3

tez uzywam PointerClick, ale na AGA, bo na karcie graficznej
nie dziala i w ogole nie widzialem czegos podobnego na gfx :(

http://aminet.net/util/wb/PointerClick.lha

[#6] Re: Animowane kursory

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #5

Ach Ci Amigowcy, tylko by upiększali... jak baby! ;b Żartuję!!! Ja mam połowę okien w fioletach i różach :).

[#7] Re: Animowane kursory

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #5

A to może inaczej spytam:

Jest jakiś program-zamiennik (systemowego Prefs:Pointer), który umożliwia stworzenie większęgo kursora? (już niekoniecznie animowany)

Kursor w wysokiej rozdzieloczości na ekranie 1024x768 jest dla mnie za mały (nawet jak się wypełni całe pole w trbyie Normal i Busy).

[#8] Re: Animowane kursory

@El Amigos, post #7

Ja mam taka biala lapke z czarnymi konturami w izometrii (nie taka plaska jak w pc/lin/aweb). Dobrze wyglada w wysokich rozdzialkach i jest odrazu widoczna (lepiej od tej czerwonej malej strzalki). Sciagnalem to z Aminetu, nie pamietam jak sie nazywa (byly to zwykle prefsy).
[#9] Re: Animowane kursory

@El Amigos, post #7

Jesli dobrze kojarze to program MCP posiada odpowiednie opcje dla wskaznikow myszki. Poszukaj w ustawieniach programu.

[#10] Re: Animowane kursory

@grxmrx, post #9

Tak. Ja tylko z lenistwa nigdy nie znalazlem prefsa lub animacji, ktora tam trzeba podpiac. Zawsze wychodzil galimatias ;)

Ostatnia modyfikacja: 02.06.06 17:24
[#11] Re: Animowane kursory

@El Amigos, post #1

Na płycie do medka są jakieś kursorki, lecz nie wiem czy animowane...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem