[#66]
Re: Szukam serwisanta dla mojej A1200 w Łodzi.
@F7sus4,
post #61
Przestan wk.....c i jak juz to lepiej idz na modules.pl i wytlumacz sie ludziom z badziewia jakiego tam narobiles, gosciu, przepraszam - "mistrzu" o wielu forumowych wcieleniach, ktorych nikt nie zliczy...
---
Wracajac do tematu - fajnie, ze cos takiego sie wywiazalo, moim zdaniem zawsze nalezy promowac osoby o dobrej reputacji jednoczesnie eliminujac te o niezbyt dobrej lub calkowicie zlej. Moje doswiadczenia z uzytkownikami na PPA jesli chodzi o prace amigowo-elektroniczne, chronologicznie:
Kwaku85 - przerobka Apollo z 1240 na 060 - robota na piatke, pelne zaufanie, z tym, ze nie wiem czy Kwaku jeszcze sie podejmuje jakichkolwiek zlecen - juz w owym czasie (2012/13) byl bardzo zajety "normalna" prac.
Stachu - swiatowa renoma (doslownie), pelen profesjonalizm :) - lutowal mi drugi slot SIMM do w/w Apollo.
Superbonio - naprawa osprzetu, wymiana kondensatorow, przeglad oraz przetaktowanie Apollo. Wyslalem poczta sprzetu za pare tysiecy facetowi, o ktorym jedynie slyszalem, ze jest "dobry", a ktorego wczesniej nie widzialem na oczy

No i zrobil wszystko o co mi chodzilo oraz dodatkowo mase rzeczy, o ktorych nawet nie pomyslalem. Mam nadzieje, ze naprawianie Amig nigdy sie mu nie znudzi
Negatywnych doswiadczen tego typu na szczescie nie mam i oby tak zostalo, czego i Wam wszystkim zycze