[#1]
Ja już mam a Wy, AMIGAZYN nr.2
Macie już swoje Egzemplarze?
O czym możemy przeczytać? Gotek wypadł całkiem nieźle 8/10 czyli tak naprawdę do HXC 9/10 brakuje mu tylko możliwości zapisu obrazów ADF.
Monitory HP i dziwna zagadka z napięciem ciekawe co było przyczyną tych dziwnych zachowań Amigi.
Muzyczne rewolucje, gdzie mamy opisanego DAW-a, gdzie są dwa kompresory, limiter, możliwości zmiany w panoramie... Artykuł ten mówi Nam że Amiga nie tylko do Grafiki. Lecz dużo zależy od samej konfiguracji HW.
Muzykoteka, i coś o nutach, szerze to nie wiem nic o nutach. Ale na pewno daje nam tutaj jakiś obraz, mniej więcej co i jak.
Casablanca, yyy co najlepsze mam dwie z czego jedna działał 40 minut, i jak na razie nie podniosła się Sama, w drugiej przez obudowę wlał się jakiś kwas chyba z baterii i troszkę uszkodził kartę graficzną... Nigdy nic nie montowałem i Smart Edit jest naprawdę Bajecznie Prosty. Wziąłem jakieś stare nagranie z kamery VHS i wyszła by nawet niezła Komedia, tylko że Casablanca padła. Montowanianie Wesel czy Komunii kiedyś na takim Sprzęcie musiało być nie złą zabawą. Za którą dostawało się jeszcze pieniądze. Oczywiście nie mam Draco tylko tą w kształcie wideo Prestige i Renome.
Tak czy tak to w nowym Numerze Każdy znajdzie coś dla Siebie.

//Sztuka Pikseli dość Fajnie Wygląda.