Witam mam do was Panowie pytanko otóż od dzisiaj mam pierwszy raz styczność z Amigą 32 CD32 gierki czyta (nie wszystkie ale to z czasem wezme sie za laser...) Czy ktoś mi może powiedzieć jak tu sie załącza Workbencha? bo z tego co slyszalem to ta konsola ma taka mozliwość?- jak to dokładnie się robi? Pozdrawiam
Był jakiś workbench wypalany na płycie dla cd32. Żeby odpalić zwykłego z dyskietki potrzebujesz interfejs lub przystawkę rozszerzającą możliwości konsoli np. sx1, sx32, promodule.
Wersja dla CD-32 to WB 3.1. Generalnie, np. MakeCD ma możliwość wypalenia bootowalnej płytki dla CD-32, tylko trzeba mieć pliczek autostartu. Zwie się on CD-32.TM Ten plik musi się znaleźć na wypalanej płycie.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.