[#1] Problem - stacja przestała czytać
Mam problem z moja A1200. Jest to goły komputerek (normalka - desktop, stacja 880kb...). Pewnego (brzydkiego ) dnia stacja przestała czytać, tzn. słychać ,że stacja pracuje ale nie widać efektów. Jak to naprawić? Proszć o pomoc :/
[#2] Re: Problem - stacja przestała czytać

@rotfl, post #1

Ja radzę dać sobie spokój z dyskietkami. Kup HDD, Fast, Sieciówkę PCMCIA Wyjdzie za pewne drożej nić naprawa FDD czy kupno nowej, jednak opłacalność większa na pewno

[#3] Re: Problem - stacja przestała czytać

@rotfl, post #1

Zrozkrec Amige, rozkrec flopa - wyczysc. Jesli to nie pomoze to pewnie flop padl na dobre. Aha, mam nadzieje ze probowales z roznymi dyskietkami, bo zazwyczaj to dyskietka pada.
BTW: na przyszlosci w Temacie wpisuj tresc ktora wkazuje dokladnie na sens postu na forum.

[#4] Re: Problem - stacja przestała czytać

@reactor, post #3

Jak sie popytasz po sklepach to dostaniesz dyskietkie do czyszczenia stacji dyskow i tym sprobuj .Jesli nie bedzie to zdejmij obudowe i nie rozkrecaj glowic bo ich potem nie ustawisz i stacja bedzie sie nadawala na smietnik.
[#5] Re: Problem - stacja przestała czytać

@Dziadziomiecio, post #4

Ostatnia modyfikacja: 04.06.06 17:23
[#6] Re: Problem - stacja przestała czytać

@Korni, post #5

eh... Czyszczenie nic nie dalo :/ Macie jakies inne pomysły?
[#7] Re: Problem - stacja przestała czytać

@rotfl, post #6

To raczej nic juz je nie pomoze ... Trzeba kupic nowa stacje (HD) lub przerobic PieCowa

[#8] Re: Problem - stacja przestała czytać

@kamcash, post #7

Ta stacja jest prawie nowa, ale plomba z niewyjaśnionych przyczyn uszkodzona :/
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem