[#1] Pilna pomoc z Warszawy lub okolicy.
Witam, poszukuję kogoś z Warszawy
(najchętniej Radzymin, Marki, Bródno, Targówek,Praga itd.)

kto mógłby dać / sprzedać / pożyczyć jakąś dyskietkę z grą oraz
dodatkowo przydała by się płyta CDTV - obojętnie jaka.

Chodzi o nagłą potrzebę przetestowania CDTV, a nie mam nic z tych rzeczy w domu rodzinnym.

p.s. wiem, że można wsadzić płytę audio do caddy i to da jakieś światło w tunelu, ale wiem też, że bywa różnie i to, że czyta płyty audio nie znaczy, że poradzi sobie z płytami z grami czy programami oraz stację dysków też by się przydało przetestować.
Sprzęt dość drogi, dlatego nie chcę kupić kota w worku.

Jakby ktoś mógł to prośba gorąca, potrzebne mi to najpóźniej w niedzielę
Pozdrawiam.
[#2] Re: Pilna pomoc z Warszawy lub okolicy.

@zmiennik, post #1

Białołęka - okolice Sellgros
Mogę Ci pożyczyć dyskietkę z zawartością.
[#3] Re: Pilna pomoc z Warszawy lub okolicy.

@zmiennik, post #1

Jestem z okolic Radzymina. Dyskietki znajdę z grami i płyty CD z magazynu Amiga. Dedykowanych cd na CDTV nie mam. Odezwij się na priv jak będziesz zainteresowany.
[#4] Re: Pilna pomoc z Warszawy lub okolicy.

@Tomski, post #3

Dzięki wam chłopaki za odzew!!
Tomski, wysłałem PW, do Ciebie będzie najbliżej, a obecnie brak 4-kółek.

p.s. orientuje się ktoś czy w/w płyty z magazynów o Amidzę powinny się odczytywać na CDTV czy tylko jakieś dedykowane?

Ostatnia aktualizacja: 09.01.2015 19:51:26 przez zmiennik
[#5] Re: Pilna pomoc z Warszawy lub okolicy.

@zmiennik, post #4

Dedykowane
[#6] Re: Pilna pomoc z Warszawy lub okolicy.

@_Skiba, post #5

Dedykowane

no to lipa, to cały czas mi potrzebny ktoś z w/w okolic z płytą do CDTV :(
jakby ktoś miał, to proszę o info - nadal szukam!
[#7] Re: Pilna pomoc z Warszawy lub okolicy.

@zmiennik, post #4

Ja z kolei jestem z Targówka/Zacisza. Więc w razie czego też mogę pomóc. Mam również dedykowaną płytę (CDPL1) z Workbenchem działającą również z CDTV. Więc służę pomocą. Mogę ją skopiować/pożyczyć - temat do omówienia.

Ostatnia aktualizacja: 10.01.2015 12:14:55 przez gilban
[#8] Re: Pilna pomoc z Warszawy lub okolicy.

@gilban, post #7

Dziękuję wszystkim tym co odezwali się w tym temacie, na e-mail oraz PW.
Kolega @gilban znajduję się szczęśliwie w odległości 1km od sprzętu, którym jestem zainteresowany i pomoże mi go sprawdzić oraz weźmie ze sobą co potrzeba.
Pozdrawiam serdecznie :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem