[#1] Tablety graficzne dla Classic'a
Kto wie gdzie mozna dostać tablet działający z Amy(byle nie USB)? Wiem że Wacom robi(ł) takie które z Amy współpracowały,ale jak to obecnie wygląda?
[#2] Re: Tablety graficzne dla Classic'a

@Snake, post #1

Na ebayu kiedys widzialem takie cos, napisz maila do efunzine.com czy czegos takiego nie maja

[#3] Re: Tablety graficzne dla Classic'a

@Snake, post #1

Tablety Wacom maja obecnie opinie najlepszych na rynku... niestety chyba wszystkie nowoczesnie produkowane modele (nie tylko Wacomu) sa pod USB... Do obslugi jakiego amigowego programu chcesz uzywac tabliczki graficznej?

[#4] Re: Tablety graficzne dla Classic'a

@uran, post #3

niestety chyba wszystkie nowoczesnie produkowane modele (nie tylko Wacomu) sa pod USB

I obsługuje je Poseidon 3.x wraz z ArtEffect.
[#5] Re: Tablety graficzne dla Classic'a

@Snake, post #1

Amigo kiedyś sprzedawało OmniPen.
Szukaj na allegro i podobnych.
Ja trafiłem na allegro.

Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem