Przecież to jest ZERO
Na Amidze zero jest z ukośną kreską w środku (pozwalało go to łatwo odróżnić od dużego "O"). Sprzętowe rozmycie TV powoduje, że jest to podobne do poziomej kreski czyli ósemi ale wbij sobie zero na jakimś starszym sprzęcie to zobaczysz, że ma ukośną kreskę.
Moim zdaniem to porównaj to z rokiem 1985... Przecież Commodore Amiga nie ostnieje od roku 1905 ;) A różnice w topazie powinny być widoczne nawet przy tak kiepskiej focie... Z resztą... Sam nie wiem... To jest moje zdanie...
Zgadza się, jest to ZERO. Nawet w opisie aukcji wyrażnie napisane jest 3.0 (37.350).
Jeśli chodzi o zasadę przekrleślania "0" to mi to bardzo ułatwiało w czytaniu listingów. :D
Hmm... może i racja z tym rozmyciem obrazu na ekranie TV. Ale na monitorze widać wyraźnie różnicę między "0" a "8" - nawet jak włączone jest 'Scanlines' (WinUAE).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.