[#1] Kickstart 2.08 ????
CZeść.

Spotkał się ktoś z Was z taką wersją kickstartu?

2.08 Roms ( 37.358 )

Zajrzyjcie na ta aukcję (Czechy). No widać wyraźnie że jest cyfra "8". To siakaś przeróbka czy jak?!
Co Wy na to?

Ostatnia modyfikacja: 08.06.06 20:07
[#2] Re: Kickstart 2.08 ????

@AlaN, post #1

patrzę, szukam http://www.gregdonner.org/workbench/

i nie widze takiego, czyżby siakieś cudo ?
37.358 to więcej niż 2.05 (37.350) a mniej niż 2.1 (38.36)... dziwne...

[#3] Re: Kickstart 2.08 ????

@AlaN, post #1

rotfl
Przecież to jest ZERO
Na Amidze zero jest z ukośną kreską w środku (pozwalało go to łatwo odróżnić od dużego "O"). Sprzętowe rozmycie TV powoduje, że jest to podobne do poziomej kreski czyli ósemi ale wbij sobie zero na jakimś starszym sprzęcie to zobaczysz, że ma ukośną kreskę.

Ostatnia modyfikacja: 08.06.06 20:43
[#4] Re: Kickstart 2.08 ????

@amigafan, post #3

Moim zdaniem to porównaj to z rokiem 1985... Przecież Commodore Amiga nie ostnieje od roku 1905 ;) A różnice w topazie powinny być widoczne nawet przy tak kiepskiej focie... Z resztą... Sam nie wiem... To jest moje zdanie...
[#5] Re: Kickstart 2.08 ????

@amigafan, post #3

No tak.. To Copyright jest 1905? Znaki są identyko.

[#6] Re: Kickstart 2.08 ????

@amigafan, post #3

Zgadza się, jest to ZERO. Nawet w opisie aukcji wyrażnie napisane jest 3.0 (37.350).
Jeśli chodzi o zasadę przekrleślania "0" to mi to bardzo ułatwiało w czytaniu listingów. :D

[#7] Re: Kickstart 2.08 ????

@spiryt, post #6

3.0? Ja tam widzę 2.05...

[#8] Re: Kickstart 2.08 ????

@spiryt, post #6

Hmm... może i racja z tym rozmyciem obrazu na ekranie TV. Ale na monitorze widać wyraźnie różnicę między "0" a "8" - nawet jak włączone jest 'Scanlines' (WinUAE).

Licho wie, może faktycznie obraz rozmyty?

[#9] Re: Kickstart 2.08 ????

@AlaN, post #8

To 2.05 37.350, tylko tak fajnie sie rozmylo;))

Ostatnia modyfikacja: 09.06.06 11:00
[#10] Re: Kickstart 2.08 ????

@MrT, post #9

Kupcie i sprawdźcie :DBędziecie mieli pewność. A jak się okaże że to jest 2.05 to negatywa sie wystawi! ;)
[#11] Re: Kickstart 2.08 ????

@AlaN, post #1

Przecież w opisie aukcji jest napisane 2.05.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem