[#1] zasilanie zorro 2 micronik a1200
witka,czy plyta zorro 2 micronika do a1200 do poprawnej pracy(do pracy w ogole) potrzebuje zasilania wpietego w nia(ten 8pinowy wtyk).mam taka plytke(sprawna)i przy zasilaniu wpietym w a1200 standartowym zasilaczem od a500 plytka jest 'niewidzialna'przez kompa-tylko reset dziala.karta turbo w tej kombinacji dziala ok.pozdro.PS.ma ktos przelotke zasilania Micronika z PC AT do tego 8pin Micronik...?
[#2] Re: zasilanie zorro 2 micronik a1200

@MrT, post #1

PS.Ma ktos na sprzedaz te przelote zpc at do 8pin zorro 2 micronika(taka sama jak przy adapterze klawy z wierzy micronika),albo schemat pinow na plycie z2 micronik,to sobie zasilanie dorobie.pozdro
[#3] Re: zasilanie zorro 2 micronik a1200

@MrT, post #1

Ja mam taki busboard w A1200. Nie mam podlaczenego dodatkowego zasilania ale karta graficzna i dodatkowa pamiec dzialaja.
[#4] Re: zasilanie zorro 2 micronik a1200

@reactor, post #3

Mam całą obudowę wraz z specjalnym zasilaczem właśnie z takim złączem
wystawiłem ją na Allegro tu jest Link
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15575238
[#5] Re: zasilanie zorro 2 micronik a1200

@Zbyszek, post #4

mam obudowe z zasilkiem, ktora w sumie mi pasi - poszukuje schematu pinow tego zasilka badz rozlozenia tych pinow(napiec)na zorro 2 micronika-wie ktos,jak one sa rozlozone...?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem