kategoria: A500
[#1] Kickflash A500 z A1k (500/2000/CDTV) - wspólne zamówienie
Witam,
Niedawno wszedłem sobie na stronkę projektu Kickflash 500 i też chciałbym cos takiego nabyć/zbudować dla moich A500. Niestety temat nie jest już świeży...

Na niemieckim forum A1k były do tej pory 2 wspólne zamówienia płytek i elementów do montażu (cena była 30 € za zestaw + wysyłka) do weekendu być może ktoś da znać czy ma coś do odsprzedaży.

Jestem ciekaw ilu z Was byłoby chętnych na taki zestaw, może udałoby się coś ruszyć jeśli zebrałaby się jakaś paczka zainteresowanych.

Jak na razie z rozmowy wiem że zainteresowany jest zyga64 i Dorian3d, zatem już przynajmniej trzech...
Dajcie znać, zrobimy jakąś listę... MOŻE coś z tego wyjdzie...
[#2] Re: Kickflash A500 z A1k (500/2000/CDTV) - wspólne zamówienie

@mallorn, post #1

30 ojro ? . Za 15zł kupujesz flash w podstawce 42 pin. Wgrywasz wsad nawet z czteroma kickami i tyle.
[#3] Re: Kickflash A500 z A1k (500/2000/CDTV) - wspólne zamówienie

@Miggy, post #2

U Niemców to tak jak 30zł.
[#4] Re: Kickflash A500 z A1k (500/2000/CDTV) - wspólne zamówienie

@mallorn, post #1

Jeśli masz programator.
W kickflashu możesz robić modyfikacje na bieżąco z poziomu Amigi.
[#5] Re: Kickflash A500 z A1k (500/2000/CDTV) - wspólne zamówienie

@mallorn, post #1

Jestem zainteresowany jedną sztuką.
[#6] Re: Kickflash A500 z A1k (500/2000/CDTV) - wspólne zamówienie

@ViN0, post #5

Z tego co zrozumiałem to będzie jeszcze jedno zamówienie i czekamy na DOC'a aż brakujące części dojdą - halbvier na a1k napisał:
Ich habe vorhin mit DOC gesprochen:
Es wird noch eine Auflage geben

Nun werden erstmal die fehlenden Bauteile
besorgt und dann die ICs beschrieben.

Also demnächst mehr
[#7] Re: Kickflash A500 z A1k (500/2000/CDTV) - wspólne zamówienie

@mallorn, post #6

Szybkie spojrzenie na wątek a1k:

http://www.a1k.org/forum/showthread.php?t=38329&page=20

Nic tam się nie dzieje od pół roku. Mogę zapytać, choć z moim niemieckim słabawo.
Teraz to skusiłbym sie na dwie sztuki (CDTV i A500).
[#8] Re: Kickflash A500 z A1k (500/2000/CDTV) - wspólne zamówienie

@mallorn, post #1

[#9] Re: Kickflash A500 z A1k (500/2000/CDTV) - wspólne zamówienie

@Dorian3d, post #8

OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem