[#1] Probłem z cd romem
Po podłączeniu cd romu TEAC x40 do 1200 ( przez przejściówkć 2,5 > 3,5)
nie widzi mi cd0 w biosie nie bardzo pamietam czy to normalne zachowanie bo wydaje mi sie ze w biosie to cd rom powinien być widoczny jako cd0. Nie mam żadnego oprogramowania do amigi typu workbench z cd0 zeby to sprawdzić. mam za to dysk 3,5 cala 280 mega da sie go zrobić na pececie tak zeby amiga go widziała? Najlepiej by było na pc zainstalować workbencha z cd0, nie wiem jakiego programu do tego użyć.
[#2] Re: Probłem z cd romem

@peter20020202, post #1

Musisz jakis CD file system zainstalowac, w Early Startup i tak nie zobaczy, uzyj np. AsimCDFS, albo czegokolwiek innego-poszukaj na aminecie

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem