[#1] Pytanie o skórki
Czy istnieje możliwość dogrania do Workbench 3.1 skórki z WB1.3? Jeżeli tak to w jaki sposób?
Nie ukrywam, że do WB1.3 mam większy sentyment:)
W classicWB można wybrać taką skórkę, tylko zastanawiam się jak można to zrobić na czystym WB3.1
[#2] Re: Pytanie o skórki

@eross, post #1

Zwie się to "Relokick", ze względów prawnych nie można tego dystrybuować w sieci.
[#3] Re: Pytanie o skórki

@Hexmage960, post #2

relokick to jak mi się wydaje to jest coś w stylu emulatora a mi chodzi o samą skórkę
[#4] Re: Pytanie o skórki

@eross, post #1

VisualPrefs
[#5] Re: Pytanie o skórki

@Hexmage960, post #2

Bardziej chodzi o kickstart, który można znalezc np. na aminecie. szeroki uśmiech
[#6] Re: Pytanie o skórki

@eross, post #1

W ClassicWB w katalogu temp jest archiwum wb13.zip. Rozpakuj i przekopiuj ręcznie ikony oraz prefsy.
[#7] Re: Pytanie o skórki

@cholok, post #6

no właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. wszystko działa. dzięki
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem