[#1] Player z zapętlaniem
Istnieje pod nasz system jakiś player mp3 umożliwiający zapętlenie dowolnego fragmentu utworu? Chodzi mi o to, aby była możliwość zaznaczenia początku i końca fragmentu, który należy zapętlić. Coś jak np. w SampleZ, jednak niech to będzie zwyczajny odtwarzacz, a nie edytor.
[#2] Re: Player z zapêtlaniem

@Kamul, post #1

Nikt nie potrzebował czegoś takiego i pewnie nikt nie zrobił.

[#3] Re: Player z zapêtlaniem

@Kamul, post #1

Może ARexxem i jakimś zwykłym playerem udało by się coś takiego zrobić?

[#4] Re: Player z zapêtlaniem

@Marek Szyprowski, post #3

To jest dobry pomysł. Dzięki! :)
[#5] Re: Player z zapêtlaniem

@Kamul, post #4

Można sobie jako-tako poradzić wykorzystując program OptyCDPlayer. Tam masz dwa przyciski A i B, z nich korzystaj.

Ale ten program służy tylko do odtwarzania płytek Audio (no i pewnie AIFFy przez AHI też).

[#6] Re: Player z zapêtlaniem

@El Amigos, post #5

a propos playerów: czy istnieje jakiś program, w którym możnaby było odtwarzać selektywnie patterny z modułów na żywo, wyłączać kanały, robić jakieś mixy

[#7] Re: Player z zapêtlaniem

@QkiZ, post #6

Protracker 2.3, Octamed? Tyle ze to nie playery

[#8] Re: Player z zapêtlaniem

@QkiZ, post #6

Za pomoca OctaMED SS mozna robic cuda. W czasie rzeczywistym mozesz: sciszac poszczegolne kanaly, sciszac pojedyncze sample, zmieniac ich wysokosc, podmieniac sample i patterny! Jak by sie uprzec to daloby sie na tym nawet live-act zagrac...

[#9] Re: Player z zapêtlaniem

@vi-bee, post #8

no właśnie miałem OctaMed i nic ciekawego w nim nie widziałem. jako tracker jest do bani, wole quadra composer. może i można robić to co powiedziałeś, ale raczej ciężko to wszystko znaleść w tych opcjach. ale program raczej logicznie skonstruowany nie jest.

[#10] Re: Player z zapêtlaniem

@QkiZ, post #9

Pogrzeb dobrze. Warto! Ten program ciagle mnie zaskakiwal. Tylko OctaMED Sound Studio, bo nie wiem czy w tych starych octaMEDach tez to bylo.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem