Mam 2. Jeden 390544-01, drugi 318069-10. Jeden jest opisany jako uszkodzony, drugi nie wiem czy działa. Mogę Ci wysłać za darmo. Może akurat któryś z nich zadziała ? A co jest z tą A500+ ?
Była rozlana bateria, po wylutowaniu i odczyszczeniu płyty okazało się, że niestety nadal jest żółty ekran (błąd Chip RAM), ścieżki sprawdzone miernikiem i wygląda na to, że mimo wszystko jest ok i przewodzą, żaden układ nie wykazuje objawów nienaturalnego grzania się.
Akurat od schematów zacząłem, mam i do A500+ i do A600 i piny się zgadzają różnice są pomiędzy A500 z Agnusem 8327A. Jedyna różnica jaką znalazłem to nieco inaczej oznaczony pin 20 w A600 jest _DBR a w A500+ _BLIT.
A czy kolega SuperBuster11 mógłby wysłać te Agnusy do mnie ja bym je sprawdziła na płytach A500+ i A600 i ewentualnie odeślę. Wlutowałem sobie podstawki na obu płytach i chce przetestować tyle Agnusów ile będę mógł.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.