kategoria: A600
[#1] Adapter CF
czy się orientujecie czy to zatrybi w Amidze 600 ?

http://allegro.pl/adapter-cf-44pin-2-5-dysk-laptopa-ssd-i5293807214.html

Bo nie chcę wpinanego bezpośrednio w gniazdo tylko taki na taśmie - ze względu na to że rozglądam się za jakąś dokładką turbo/ram
[#2] Re: Adapter CF

@Cadderlik, post #1

Zatrybi. Potrzebujesz ino jeszcze taśmy dla dysku 2.5".
[#3] Re: Adapter CF

@Cadderlik, post #1

To od razu się zastanów, czy koniecznie potrzebujesz adapter CF, czy nie wolisz SD. Mi z takimi kartami wygodniej.
[#4] Re: Adapter CF

@teh_KaiN, post #3

Który adapterek do SD używasz?? bo mam jeden ale dioda hdd świeci na stałe
[#5] Re: Adapter CF

@Mariodj, post #4

Też aktualnie teraz taki mam, gdzieś na forum krąży fix żeby to naprawić. Jest na kości sintechi, wcześniej miałem na kości KTC FC1306T i nie świeciło, ale gniazdo było bez wyrzutnika. Adapter został okaleczony przez moją bestialską próbę wymiany gniazda na wyrzutnikowe i czeka na reanimację może kiedyś.
[#6] Re: Adapter CF

@iZi, post #2

Bo ten kosztuje 9 zł a te do amigi 19 a z taśma 37....to by mi taniej wyszło tylko się wole dopytać żeby
amigi lub karty nie uszkodzić
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem