[#1] Dyskietka Install3.1
Cześć, mam taki problem.
"Niechcący" z dyskietki Install3.1 przekopiowałem plik Installer (z tej dyskietki) do katalogu C:
Przy formacie dysku i próbie zapisania jego stanu, na dyskietce Install3.1 wyskoczył mi błąd, że brakuje miejsca. Przez pomyłkę skasowałem z niej plik Installer z katalogu głównego. Miejsce się zrobiło i dane dysku zapisane.
Próbuję instalować WB 3.1. Wyskakuje błąd że nie mam pliku Installer ... No to przerzucam go z C: (z tej dyskietki) do katalogu głównego dyskietki i ... lipa.
Przy każdorazowej próbie instalacji WB3.1 wyskakuje komunikat że brakuje Installer ...
Ktoś pomoże jak to ugryźć?
Nie mam jeszcze postawionego systemu na swojej A1200 co za tym idzie nie mam jak dostać się do zasobów na CD. Nie posiadam w domu PC ze stacją dysków.
Ostatecznością będzie karnąć się do QUAD-a i ponownie nagrać dyskietkę Install 3.1 ale może ktoś mi pomoże wcześniej :)
[#2] Re: Dyskietka Install3.1

@Renton, post #1

Jakiej wielkości jest plik Installer ?
Nie wykasowales przypadkiem pliku Install ?
[#3] Re: Dyskietka Install3.1

@Norbert, post #2

OK, sytuacja opanowana.
Niewiele mam dyskietek, ale na jednej z nich (sterowniki do pcmcia) znalazłem plik Installer, podmieniłem i śmiga. Dziwna sytuacja.

Temat do skasowania. Dziękuję.
[#4] Re: Dyskietka Install3.1

@Renton, post #3

Podesłałem info na prv.

Ostatnia aktualizacja: 10.05.2015 21:50:30 przez pong777
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem