[#1] Mediator 1200 drivers
Witam, mam mediatorka ale dawno dawno temu stracilem CD :(. Tydzien temu zaregistrowalem sie w ELBOX wysylajac e-mail, ale zadniej odpowiedzi nie otrzymalem. Gdzie moge otrzymac te driverki?
Dziekuje
[#2] Re: Mediator 1200 drivers

@hlt_ppc, post #1

Hmm tylko elbox;
..i chyba ze ktos ci podesle.

A jeôli jeszcze raz poôlesz tylko o AKTUALIZACJE to powinni podesîaę, musisz tylko podac numery i takie tam inne. Dzieki aktualizacjom poradzisz sobie - tam sa wszystkie potrzebne pliki.

Ostatnia modyfikacja: 03.07.06 10:04
[#3] Re: Mediator 1200 drivers

@11MASTEr, post #2

Wlasnie wyslalem jednego maila z numerkami, czekalem i nic... Pozniej poprosilem o przeslania aktualizacji, ale znow nic :(. Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto bedzie mogl podeslac
[#4] Re: Mediator 1200 drivers

@hlt_ppc, post #3

Bądź cerpliwy. A na jaki adres Elboxa pisałeś?
[#5] Re: Mediator 1200 drivers

@hlt_ppc, post #3

podaj maila wysle Ci wsio co mi zostalo po medku. Albo krzyknij na gg.

[#6] Re: Mediator 1200 drivers

@Fazior, post #5

NULL@TAKAS.LT wielkie dzieki :)
[#7] Re: Mediator 1200 drivers

@hlt_ppc, post #6

Poszlo. Prawie 60Mb, cierpliwosci.

[#8] Re: Mediator 1200 drivers

@Fazior, post #7

dochodzi potrochu :) ale nie wszystkeczesci jeszcze sa :)
otrzymalem te czesci: med1 3 5 6 7 8

wielkie dzieki

Ostatnia modyfikacja: 04.07.06 07:07

Ostatnia modyfikacja: 04.07.06 07:13
[#9] Re: Mediator 1200 drivers

@hlt_ppc, post #8

Oj nie wiem czy zachowałem kolejnosc odpowiednia bo "troszke" zjechany z wieczora byłem :D. Jeden nie doszedł na stowe bo za duzy byl. Jak wroce z roboty to Ci spakuje czymś i podeśle.

[#10] Re: Mediator 1200 drivers

@Fazior, post #9

dzieki :), ELBOX mi podeslal versje 3.10, tego mi chyba wystarczy zeby to wszystko odpalic :)...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem