[#1] pl_gb_ISO-8859-2
Czy istnieje taka keymapa do zainstalowania, dla ISO-PL na brytyjskiej (GB) klawiaturze?

Dzięki.

K
[#2] Re: pl_gb_ISO-8859-2

@Sokok, post #1

Możesz sam zrobić.

http://www.ppa.pl/programy/kodowanie-iso-8859-2-i-czcionki-truetype-w-systemie-amigaos-3.x.html

Ostatnia aktualizacja: 30.05.2015 13:50:26 przez Norbert
[#3] Re: pl_gb_ISO-8859-2

@Sokok, post #1

Jest coś takiego, poszukam i dam znać.

EDIT: Mam taki zestaw na Amidze, ale w tej chwili jest w naprawie. Nie pamiętam skąd to pobrałem, ale były tam klawiatury US, DE i GB do wyboru oraz polskie fonty.

A może mi się pomyliło z BoingBag 2 Locale? Tam są czcionki ISO.

Ostatnia aktualizacja: 30.05.2015 14:05:31 przez SuperBuster11
[#4] Re: pl_gb_ISO-8859-2

@Norbert, post #2

No właśnie myślałem, że ktoś już to zrobił. Ale dzięki tak czy inaczej - wygląda na to, że wystarczy nanieść poprawki przy pomocy KeyMapEd.
[#5] Re: pl_gb_ISO-8859-2

@SuperBuster11, post #3

Dzięki, daj znaka jeśli znajdziesz!
[#6] Re: pl_gb_ISO-8859-2

@Sokok, post #5

Sprawdź ISOLocalePL.lha na aminecie.
[#7] Re: pl_gb_ISO-8859-2

@cholok, post #6

O to jest chyba to, czego używam.
[#8] Re: pl_gb_ISO-8859-2

@cholok, post #6

Hm.. Jesteście pewni, że ta paczka posiada keymape pod GB?

Sprawdziłem, jest tam keymapa nazwana GB, ale jak słowo daje jest to amerykańska keymapa, albo się nie znam. KeyMapEd też to potwierdza.

Spróbuję zmienić co trzeba w KeyMapEd, ale program jest stary i słabo czytelny pod moim WB3.1.
[#9] Re: pl_gb_ISO-8859-2

@Sokok, post #8

A na pewno masz klawiaturę GB?
[#10] Re: pl_gb_ISO-8859-2

@Sokok, post #8

Faktycznie, podpisana jako GB, ale nie jest GB.
[#11] Re: pl_gb_ISO-8859-2

@SuperBuster11, post #9

Nigga, please..
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem