[#1] AmiPatch - czyli jak ulepszyć system doskonały
Po wizycie na Decrunch odnowiło się parę starych znajomości. Taką starą znajomością jest między innymi autor popularnej niegdyś strony "AmiPatch" - mr.Dark. I tak od słowa do słowa rozmowa zeszła na temat jego strony, której już nie ma. Obiecał, że poszuka i jak ma to ją umieści ponownie.
Oto pod adresem: http://amigaisok.x48.pl/ dostępna jest stronka. Dla mnie to kupa historii i swoista kapsuła czasu (strona aktywnie działa od 1999 do 2002 roku) - każda łatka opisana ale i tak jak dla mnie największy skarb to księga gości.

Ostatnia aktualizacja: 17.06.2015 07:38:15 przez margines
[#2] Re: AmiPatch - czyli jak ulepszyć system doskonały

@margines, post #1

Stronka jest OK, księga gości jest jeszcze lepsza lecz nie działa wpis do niej, oraz przydałyby się daty wpisów gości.
[#3] Re: AmiPatch - czyli jak ulepszyć system doskonały

@margines, post #1

Stronka fajna i dobrze że dostępna. Była też kiedyś inna, równie ciekawa. pamiętam że szukałem jej wklepując w wyszukiwarce hasło ami32. Od dawna nie znajduję tej stonki może ktoś ma namiar, może gdzieś istnieje w innym miejscu ?
[#4] Re: AmiPatch - czyli jak ulepszyć system doskonały

@KrisbA, post #3

Super strona. Pamiętam jak swoją kiedyś produkowałem na Amidze http://qkizmonster.webpark.pl (nie sprawdzajcie, już nie działa). Część artykułów przeniosłem już na nową stronę, ale teraz mam kodowanie UTF8 więc na klasyku to słabo działa. Nawet ogarniałem jakiś czas temu motyw do swojej strony, napisany w HTML4 (bez CSS), ale zarzuciłem ten pomysł ze względu na kodowanie.
--------------EDIT:
Dobrze by było gdyby w księdze gości były daty dodanie wpisu.

Ostatnia aktualizacja: 17.06.2015 09:29:34 przez QkiZ
[#5] Re: AmiPatch - czyli jak ulepszyć system doskonały

@margines, post #1

dla mnie największy skarb to księga gości.

Jest tych gości spora lista powyżej 400
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem