[#1] ACA500 i silver surfer
Panowie jak to cholerstwo zamontować? Tak może być:D?
[#2] Re: ACA500 i silver surfer

@fazior, post #1

Clockprt na AcA500 nie ma wystarczającego zasilania energią, według wypowiedzi Jensa.

Temat został w sprawie RapidRoad poruszony, większość użytkowników takiego zestawu zostało zmuszone na przebudowę Zasilacza.

Ja używam 60W MicroATX w systemach A500-A1200, na AcA Niestety jeszcze nic oprócz AcA1220\1232\1233 nie mocowałem, więc jestem zainteresowany wynikiem montażu SilverSurfer.
[#3] Re: ACA500 i silver surfer

@micromars, post #2

Zasilaczy u mnie pod dostatkiem. Chodzi mi tylko o sposób montażu. Czy ma to siedzieć tak jak na obrazku czy odwrotnie?
[#4] Re: ACA500 i silver surfer

@fazior, post #1

Ok. Pogapiłem się trochę na obrazki podpiętych pod clockport urządzeń i wyszło mi że silver surfer powinien być podłączony dokładnie odwrotnie niż na zamieszczonym w pierwszym poście obrazku. Amigę odpaliłem, sprzęt nie wybuchł, znaczy działa.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem