kategoria: A600
[#1] Temperatura Amiga 600
Czy to normalne że moja Amiga 600 się grzeje - tak po około godzinie pracy czuć czasami taki lekki smrodek (jak kiedyś od monitorów) i jak dotykam obudowy (kratki wentylacyjne na górze - środek ze skierowaniem w lewą stronę) to jest ciepła i czuć taki lekki zapach - wszystko chodzi ok nic się nie wiesza, stabilnie, kondensatory wymienione

Po prostu pytam bo zwróciło to moją uwagę - czy po porostu 600-ka tak ma z natury

PS. Na 500 nie odczułem takiego problemu raczej, a przynajmniej nie zwróciłem uwagi
[#2] Re: Temperatura Amiga 600

@Cadderlik, post #1

jaki to zapach, taki nieco "rybny" ? U mnie jak wyciekał elektrolit z kondensatora odpowiedzialnego za reset, taki właśnie mało przyjemny zapach się roznosił po pokoju. Jeśli to zapach palonego kurzu, plastiku to nic nadzwyczajnego ;)

Ostatnia aktualizacja: 19.06.2015 17:25:11 przez charliefrown
[#3] Re: Temperatura Amiga 600

@Cadderlik, post #1

To, że się grzeje, to jest normalne.
[#4] Re: Temperatura Amiga 600

@Cadderlik, post #1

Grzanie sie jest normalne ale wydzielanie zapachu juz nie. Jesli cos smierdzi tzn. ze cos sie 'przypala'
[#5] Re: Temperatura Amiga 600

@charliefrown, post #2

Bardziej to drugie..taki kurz, plastik ...ale dopiero z bliska:) nie tak ze w pokoju całym czuć zapach
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem