[#1] programy pakujace
Gdzie znajde na sieci zip i rar a raczej unzip - potrzebuje do rozpakowania archiwum zip na amidze ....
[#2] Re: programy pakujace

@IVAN, post #1

[#3] Re: programy pakujace

@IVAN, post #1

Uzyj pakietu XAD, a jako GUI, DirectoryOpus4 (z parametrami -X -x) lub VoodooXa
[#4] Re: programy pakujace

@IVAN, post #1

Wszystko snajdziesz na Aminecie.
[#5] Re: programy pakujace

@Krzysztof, post #4

A ja mam pytanie... mam unrar-a na ami ale nie pamietam jaką wersję, jednakże bez problemu rozpakowywuje mi pliki rar spakowane na pc winrar-ami do wersji 2.71 włącznie. Miałem też kilka plików spakowanych winrar-em 3.00 i 3.10 i to właśnie one mi nie chcą się rozpakowywać na moim unrar-ze na amisi... Jaką werję unrar-a amisiowego musiałbym miec zeby rozpakowywac te dokumenty na ami? a czym rozpakuje pliki z rezszerzeniem arc ?? Dziękuje i pozdrowionka dla wszystkich :)

[#6] Re: programy pakujace

@figaro_79, post #5

Chyba żadna nie rozpakuje... Możesz spróbować unrarem 3.10, ale wersja unrar ma się nijak do wersji pecetowego rara.

[#7] Re: programy pakujace

@figaro_79, post #5

Na 1 października zapowiadana jest nowa wersja XAD. Może będzie obsługiwać RARa 3.x... Autor zapytany o to, stwierdził, że ma to w planach, ale czy i kiedy to się pojawi odpowiedział, że "stale doskwiera mu brak czasu"... Pozostaje czekać...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem