[#1] Przyciski nawigacyjne dla IBrowse
Zainteresowani nowym wyglądem IBrowse - zapraszam do testowania: http://aminet.net/comm/www/PvD_IBrowse.lha

Screenshot:

Ostatnia modyfikacja: 12.07.06 15:56
[#2] Re: Przyciski nawigacyjne dla IBrowse

@El Amigos, post #1

To Twoje? Całkiem sympatyczne. :) Nie zwróciłem uwagi na to kto jest autorem. :)
Ja właśnie jakieś dwie godziny temu przeglądałem nowinki aminetowe, ikonki te zwróciły moją uwagę, ściągnąłem, pooglądałem i wrzuciłem sobie. Jeszcze sobie wykroiłem jedną do na dodatkowy przycisk, którego Ty chyba nie używasz (tworzenie nowej zakładki). No ale to nie był żaden problem. :) Trudno mi się było zdecydować na któryś zestaw. Skopiowałem więc do katalogu IBrowse wszystkie i będę co kilka dni zmieniał. Potem wybiorę ten, który mi najbardziej pasuje. :)

[#3] Re: Przyciski nawigacyjne dla IBrowse

@El Amigos, post #1

Przyciski sa zajefakenbiste OK. Z tym że na mojej klasycznej Ami musialem zbić je do 256 kolorów aby IBrowse nie mulił przy starcie.

[#4] Re: Przyciski nawigacyjne dla IBrowse

@El Amigos, post #1

Musze przyznac ze bardzo ladnie wygladaja te przyciski nawigacyjne.
Czy mozna by bylo prosci podobne do AWeba?
[#5] Re: Przyciski nawigacyjne dla IBrowse

@El Amigos, post #1

świetne, własnie używam :D

[#6] Re: Przyciski nawigacyjne dla IBrowse

@El Amigos, post #1

Gratuluje:),wlasnie zainstalowalem sobie te cuda.

Ps.Czy mozna prosic o dodanie podpisow w jezyku polskim,angielskim w stylu home/dom reload/powtorz etc.. fajnie by wygladalo to imo :)

[#7] Re: Przyciski nawigacyjne dla IBrowse

@AmiChris, post #6

Cieszę się bardzo, że się Wam podobają.

Dla AWeba postaram się coś poskładać, tam jest jeszcze potrzebny plik .info i trzeba więcej kombinować. Zobaczę co się da zrobić.

Podpisy pod obrazkami? Nie wiem czy będą wystarczająco czytelne i czy jest w ogóle sens je zamieszczać. Poza tym, narazie nie potrafię dodać tekstu do obrazka. :) (żebyście wiedzieli, jaką to metodą ja to robiłem, heh :))

[#8] Re: Przyciski nawigacyjne dla IBrowse

@El Amigos, post #7

ImageFX, PerfectPaint, TVPaint, PersinalPaint (8bit), Photogenics, ArtEffect... Chyba każdy to potrafi poza MorphOSwoym portem Pixel32, który jeszcze nie ma zaimplementowanej obsługi TrueType. :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem