kategoria: A500
[#1] Pad Boomerang i amiga 500
Co to może być?

Amiga startuje normalnie jak jest podpięta mysz. Jak w port od Joya podepnę pad Boomerang to przestaje pracować klawiatura (nie działają przyciski) ale soft reset działa i myszka wariuje - jak klikam 2 razy w WB to nie otwiera ikon, sam pad świeci się cały czas dioda od FIRE.

Co lepsze jak podłączę joystick wszystko jest prawidłowo - mysz i klawiatura działa.

W innej mojej amidze pad działa prawidłowo, tzn nie pali się cały czas czerwona dioda fire i komputer pracuje w 100% bez powyższych objawów
[#2] Re: Pad Boomerang i amiga 500

@Cadderlik, post #1

Ja bym szukał jakiegoś paprocha w gnieździe gdzie podłączasz joya.Spróbuj podłączyć joya w miejsce myszki i odwrotnie.Sprawdź jeszcze bolce w gnieździe,może któryś się obluzował.Nic innego mi do głowy nie przychodzi.

Ostatnia aktualizacja: 08.07.2015 19:14:10 przez Stoopi
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem