[#1] WHDLoad i opcja 56kHzAudio
Witam!
Próbowałem odpalić gierkę zainstalowaną WHDLoad (mam zarejestrowaną wersję) i łobuz wspomniał, że używam opcji 56kHzAudio w ustawieniach mojej BVision (CGX4) co może spowodować problemy w stosowaniu WHDLoad. No to wyłączyłem (żeby dalej nie pyskował). Niedługo potem otwieram DOpusa 4.16, a ten normalnie zgłupiał! Tak jakby myszka była bez przerwy klikana w lewy panel (co usiłowałem prawy panel uaktywnić, to i tak za ćwierć sekundy aktywny był lewy). Zaptaszkowałem znów 56kHzAudio co pozwoliło na powrót do normalności z DOpusem, ale wróciło pyskowanie WHDLoad. Nadmieniam, że mam Mroocheck'a, z którym miałem kłopoty w tej konfiguracji, ale mądry człowiek z PPA mi pomógł. Może być ważne: tu jest historia tamtego problemu: http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=1&i=22521&t=22521&ostatnie=1.
Co się z czym gryzie? Ma ktoś jakiś pomysł?
[#2] Re: WHDLoad i opcja 56kHzAudio

@Kitech, post #1

Hmm!
Naprawdę nikt nie ma BVision i Mroocheck'a???
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem