1. Zacznę od apelu do posiadaczy A1200 na terenie Szczecina. Potrzebuję przetestować sprawność mojego Apollo 1240... Po padzie A1200 (kopnięcie elektrostatyczne palcem...) nie jestem pewien - działa ono czy nie , a doszedłem do wniosku , że miast słać A1200 do serwisowania, jeśli Apollo nie padł po prostu kupię z demobilu płytę do ami bo chyba wyjdzie to taniej niż wysyłka-naprawa-wysyłka...
2. Tych co pamiętają jak pisałem , że Ami nadal mam okazję użytkować zawodowo w pewnym sensie - dwie piwnice z kanałem planszowym dla wspólnotowej malutkiej TV powiadamiam iż w wyniku modernizacji leciwej sieci ostała się tylko jedna Amiga zawodowa na placu boju i z tegoż studia nadaje dzielnie nadal... mam w planach podmienić ją na podsieciowane bezprzewodowo PC, bo będzie prościej niż biegać do piwnicy do której nie mam kluczy i zrobię z tej okazji filmik bo Amiga dzielnie emituje od chyba 1998 - kiedy to miałem pomysł na starym AZART'cie ją postawić do takiego dzieła. Więc przy okazji jej podmiany ową sfilmuję. A A-CDTV 3MB KS3.0 tą wysłużoną chyba wystawię jako nagrodę dla któregoś z Was - niech służy dalej :) - ale to na później, teraz czekam na zwrot zdjętej A600 z KS obsługującym HD i 2MB chip - mam już do niej SRAMU 1 MB na PCMCIA - a co mi tam :)
3. Jeśli ożywienie mojej konfiguracji A1200 się nie powiedzie będę cierpliwie czekał na A600 v2 vampirka ... potem doposażę ją w ACA 1MB ze złączem do wysokorozdzielczowego scandoublera...
Czekam czy ktoś ze Szczecina się odezwie :) !
Ostatnia aktualizacja: 16.07.2015 01:31:26 przez xtro
Ostatnia aktualizacja: 16.07.2015 01:32:44 przez xtro