Wątek zamknięty
[#1] Magazyn PIXEL na 30 lat amigi
Dziś sobie nabyłem.... jeszcze nie lekturuję, ale może być o Ami ciekawie... http://pixel-magazine.com

Ostatnia aktualizacja: 18.07.2015 23:06:35 przez xtro
[#2] Re: Magazyn PIXEL na 30 lat amigi

@xtro, post #1

[#3] Re: Magazyn PIXEL na 30 lat amigi

@xtro, post #1

Też sobie nabyłem (wcześniej) z ciekawości.
Generalnie nędza - więcej ciekawiej i merytorycznie można znaleźć w necie.
***y nie urywa, szału ni ma jak dla mnie.
[#4] Re: Magazyn PIXEL na 30 lat amigi

@xtro, post #1

Kupię w kiosku u siebie w pracy w poniedziałek :>
[#5] Re: Magazyn PIXEL na 30 lat amigi

@Hubez, post #4

Pewnie więcej jest w Retro Gamerze.... ENG... ale kosztuje 4,99 funciaka (czyli dla angola jak nasze 5 zeta) Empik woła 49,99 bodaj....
[#6] Re: Magazyn PIXEL na 30 lat amigi

@xtro, post #1

Szału ciał nie ma :) ale poczytać można. Już się chyba przyzwyczaiłem że amiga to tak obszerny temat że każdy kto miał z nim styczność przedstawia go po swojemu i skupia się na jednych rzeczach, a inne pomija.
[#7] Re: Magazyn PIXEL na 30 lat amigi

@Gżegżółka, post #6

Wiecie, ja wiem , że na sieci jest więcej i ciekawiej, ale papierowa gazetę ja np. (czy jestem odosobniony) uwielbiam zabrać do kibla i oddawać się rozkoszy potrzeby fizjologicznej czytając.... Mam nadzieję, że nie jesteście wrażliwi... Prawda jest jednak taka, że QP robi sie najlepiej przy dobrym amitekście.... i pomaga na zaparcia...
[#8] Re: Magazyn PIXEL na 30 lat amigi

@xtro, post #1

Czytałem wyrywkowo. Są momenty bardzo słabe merytorycznie.
[#9] Re: Magazyn PIXEL na 30 lat amigi

@xtro, post #1

Proponuję częściej czytać wiadomości na głównej stronie. Informowaliśmy o tym 25 czerwca. O tutaj.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem