[#31] Re: Mój temat: PORZĄDKI - co się po szufladach znalazło

@xtro, post #30

Fajna podpórka pod telewizor Jakbyś go przykręcił do ściany na jakimś uchwycie zmieściłbyś spokojnie Amigę 1200 desktop.
[#32] Re: Mój temat: PORZĄDKI - co się po szufladach znalazło

@Jacenty, post #31

Bardzo fachowo sklejone po 3 klocki z opakowania opału do grilla z Tesco i profesjonalne po dwie podkładki filcowe pod taborety dla wyrównania poziomu i by ami leciutko chowała się pod obudowę... do ściany właśnie nie chciałem mocować bo z tyłu są tylko otwory na jakiś specjalny stelaż , a to by dodatkowo "pogrubiało" konstrukcją wysuwając TV do przodu, a tak podpiera się o ścianę i mieszczą się dwie klawiatury... Poza tym wnęka między dwoma klockami podpierającymi jest na szerokość A1200 :)
[#33] Re: Mój temat: PORZĄDKI - co się po szufladach znalazło

@xtro, post #32

"Poza tym wnęka między dwoma klockami podpierającymi jest na szerokość A1200"

czyli dyskietki wkladasz przez trapdoor'a ?
[#34] Re: Mój temat: PORZĄDKI - co się po szufladach znalazło

@selur, post #33

DLATEGO jest obok ten golden image DF1 ! Wszystko zostało przemyślane i zaplanowane profesjonalnie w zakresie ergonomii
[#35] Re: Mój temat: PORZĄDKI - co się po szufladach znalazło

@xtro, post #34

Jedyne czego nie planowałem, to jeśli śledziłeś jeden z moich poprzednich wątków - nie planowałem kopnięcia statycznego palca w czincz wideo od czego moja A1200 przestała startować... Stąd teraz tu A600
[#36] Re: Mój temat: PORZĄDKI - co się po szufladach znalazło

@xtro, post #35

Ami 68k i z MainActorem daje rade Anim2AVI

Co tylko potwierdza tezę - grunt to soft!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem