[#1] DF0: - PC0: ... DF1: - PC1: ...
Jak w temacie. Urochamiamy z devs / drivers ikonkę i niby mamy czytanie 720 kb PC dyskietek... U mnie nie działa to na DF1... Nie wiem czy może mam skopany dev PC1... Podesłał by mi ktoś tego DEVsa? Bo po prostu wygodniej by mi było na golden image by było PC1 bo tam mam oryginalną amigową stację a nie przerobioną PC , która czasem ma focha...
[#2] Re: DF0: - PC0: ... DF1: - PC1: ...

@xtro, post #1

a dodam że mam na A600 GAAE wb jakiegoś ciut przerobionego więc jest to 2.x rom mam przerobiony 3.5
[#3] Re: DF0: - PC0: ... DF1: - PC1: ...

@xtro, post #2

musisz po prostu zmienić nazwę pc0 na pc1 i w tooltypes zmienić unit=0 na unit=1. (w sensie przekopiuj gdzies ten plik zmień nazwę i wartość unit i przegraj z powrotem.)
Ostatnio tak robiłem z ms0, bo pc0 mi skracało nazwy plików przegrywanych pod windą.

Ostatnia aktualizacja: 31.07.2015 13:19:23 przez zmiennik
[#4] Re: DF0: - PC0: ... DF1: - PC1: ...

@zmiennik, post #3

działa dzięki!

Ostatnia aktualizacja: 31.07.2015 16:17:05 przez xtro
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem